Over A.D.R. BVBA

In 1987 is dierenkliniek Randstad in Borsbeek (Antwerpen), als één van de eerste dierenklinieken voor kleine huisdieren in Vlaanderen, ontstaan uit de samensmelting van drie éénmanspraktijken met meer dan 10 jaar ervaring. Ons doel was in de eerste plaats, door samenwerking, uitwisseling van kennis en aanschaf van gespecialiseerd materiaal, de kwaliteit te verbeteren.

Ondertussen is Dierenkliniek Randstad uitgegroeid tot een ambitieus team van 15 dierenartsen en 6 assistenten. Begin 2004 hebben we ook het gebouw uitgebreid met een nieuwe vleugel, zodat we nu beschikken over extra consultatiekamers en operatieruimte. In 2016 kwam daar een volledige nieuwbouw met operatiezalen en hospitalisatieruimten bij. Momenteel werken er ook drie Europese specialisten in onze kliniek.

Het is ons doel om een brede waaier aan hoogstaande diergeneeskunde te verschaffen. De kennis en mogelijkheden in de geneeskunde voor kleine huisdieren zijn de laatste jaren sterk toegenomen en dit is nog steeds in volle ontwikkeling. Hierdoor is het erg moeilijk om als dierenarts van alles op de hoogte te blijven. Dit is de sterkte van ons team. Elke dierenarts legt zich naast de algemene diergeneeskunde toe op een bepaald vakgebied en schoolt zich hierin voortdurend bij. Enkel op die manier is het mogelijk om van de laatste ontwikkelingen binnen elk vakgebied op de hoogte te blijven. We zijn dan ook trots dat Greet Junius ons team als gediplomeerd specialiste interne geneeskunde is komen versterken. Bovendien heeft Geert Verhoeven na jaren van studie en internship aan de universiteit in 2008 zijn diploma voor specialist chirurgie behaald.

U kan bij A.D.R. BVBA terecht voor zowel de eenvoudige routinezaken als gespecialiseerde onderzoeken en ingrepen. Bij het gespecialiseerde werk bestaat een groot deel uit doorverwezen patiënten van andere dierenartsen. Na een doorverwijzing brengen we uw vaste dierenarts op de hoogte van onze diagnose en behandeling, zodat u voor de nazorg terug bij uw eigen dierenarts terecht kunt.

 

Een dier in nood? Contacteer Dierenkliniek Randstad vandaag nog!

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

A.D.R. BVBA - Dierenartsen praktijk in Borsbeek (Antwerpen)